3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çocuk Çorap Modelleri

14-01-2023 16:44
Çocuk Çorap Modelleri

Çocuk Çorap

Gün geçtikçe çoraplar modanın önemli bir parçası olmaya başlıyor. Öyle ki 2018 yılında başlayan renkli çorap modası 2019 yılını kasıp kavurdu. Pantolon ve eşofmanda kısa paça tercih edilmesi çorapların önemini daha da arttırdı. Türkiye de rap müziğin çıkış yakalaması ve bundan etkilenen toplumumuz giyim tarzını da bu yönde değiştirmeye başladı. Çocuk çorapları bu trendden nasıl etkilendi derseniz oldukça etkilendiğini söyleyebilirim. Hatta kız çocukların giydiği kilotlu çoraplar bile artık desenli üretiliyor ve buda çocukların ilgisini çekmeyi başarıyor. Aslında bu desenler sadece çocukların ilgisini çekmekle kalmıyor birazda siz ebeveynler arasında oluşan en iyi stil çocuk benim rekabetinde önemli bir koz olarak öne geçirmeyi desenli çocuk çorapları sağlıyor diyebiliriz.

2020 Çocuk Çorap Modelleri

Geçtiğimiz günlerde 2019’u geride bıraktık ve 2018 çorap seçimleri konusunda kararsız insanları ikileme düşürdü diyebiliriz çünkü çok farklı modeller vardı bunlar; söz yazılı, ananas desenli, patates vb. desenli çoraplardı. Peki 2020’de nasıl çoraplar tercih edeceğiz derseniz bu senede trendin değişmeyeceğini düşünüyorum. Bu sene farklı olarak çocuk çoraplarında daha çizgi filim karakterleri tercih edilecektir. Çizgi filmin yanı sıra bu sene anime karakterlerinin de öne çıkacağını düşünüyorum çünkü geçtiğimiz yılda bu konuda ilgi artmaya başladı. Kız çocuklarımız bu senede kilotlu çorap olarak daha desenli olanlara yönelebilir.

Çocuk Çorapları Nasıl Seçilmeli

Çocuk çoraplarının kalitesi çok önemlidir kalitesiz çoraplar alırsanız bu alerjik etkilere neden olabilir işte tam da bu yüzden ucuz çoraplardan kaçınılmalı. Bambu iplikli çoraplar çocuklarımız için harika bir tercih olabilir çünkü bambu iplikli çocuk çoraplarında anti-bakteriyel bir özellik vardır ve çocuğunuzu hastalıklardan korur. Daha maliyetli bir çorap tercih etmek istiyorsanız viskon iplikli çorapları tercih edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.