3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğru mikro bikini nasıl seçilir

07-05-2019 12:44

Yaz aylarında, en iyi şekilde bakmak isteyeceksiniz ve güzel bir vücuda sahipseniz ve ayrıca gençseniz ve eğlenmek istiyorsanız, o zaman güzel bir mikro bikini gibi özlü ve seksi bir şeyler giymeyi düşünmelisiniz. Bu mayo kıyafeti iyi bir moda ifadesi yapmanıza yardımcı olabilir ve eğer göstermek için vücudunuz varsa, o zaman kesinlikle bu yaz giymek için aldığınız şey budur.


Bu ürünü satın almadan önce, hangi rengin ve tasarımın size en uygun olduğunu anladığınızdan emin olun. Gözbebekleri çekmek istiyorsanız, o zaman yaz şekerleri için mükemmel olan string versiyonunu seçmelisiniz. Ayrıca, seçtiğiniz öğenin üzerinde yeterince pizzaz olduğundan emin olun.


Bu nedenle, bir ip üstünden, üçgen üstünden, bandeau üstünden, sütyen üstünden ve ayrıca bir dize tabanından, bir G dizesinden ve daha fazlasından herhangi bir şey olabilecek belirli bir türü arayın. Boyut, dikkate alınması gereken diğer önemli bir faktördür. Kısa ve seksi bir şey, dizeleri olan bir bikini gibi veya G dizisi olan bir bikini gibi isteyebilirsiniz.


Opak metal, sıvı metal ve elek ile ağ gibi bir şey olabilecek kumaşa özellikle dikkat etmeyi unutmayın. Bununla birlikte, mikro bikiniyi seçmenin en önemli yönü, her zaman beden için bir tane denemek zorunda kalmanız ve vücudunuzda nasıl giyildiğini hissetmenizdir.


Kendinizi iyi hissediyorsanız, devam edip satın alabilirsiniz; aksi takdirde daha iyi bir seçenek arayın.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.