3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En Ucuz Külot Modelleri

03-02-2023 10:56
En Ucuz Külot Modelleri
En İyi Ucuz Külot Modelleri
Birçok kadının yanlış külot seçimi yaptığı ne yazık ki gerçektir. Kişinin kendi vücudunu ve ölçülerini tanıyarak en doğru külot modelini seçmesi, kıyafetlerinin üzerinde düzgün durması ve rahat etmesi açısından önem taşır. Farklı vücut tiplerinde farklı külot modelleri alınması gerekir. En iyi ucuz külot modelleri arasından kendi vücudunuza ve bütçenize uygun olanı seçip alabilirsiniz. Tabii bu seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.
Külot Modeli Neye Göre Seçilir?
Giydiğiniz pantolonun, etek ya da elbisenin güzel durması için seçtiğiniz külot önemlidir. Bazı kıyafetlerde dikiş izi görünmeyen külot modelleri tercih edilmelidir. Bu gibi durumlarda şort şeklinde olan külot modelleri de iz görünmesinin önüne geçer.  Kadın genital organlarının mümkün olduğunca kuru tutulması gerekir. Bu nedenle her gün veya ihtiyaç duyulursa daha sık aralıklarla külot değiştirilmesi önerilir. Yani kadınların hijyen açısından sık sık külot değişmeleri gerektiğinden, biraz fazlaca külot almanız, yıkayıp rahatça giymeniz açısından iyi olacaktır.
 
 

En iyi ucuz külot modelleri arasından biri seçilirken pamuklu olması da yine hijyen açısından önemli bir faktördür. Günlük kullanım için pamuklu külot modelleri daha hijyenik ve sağlıklı olsa da bazı zamanlarda fantezi modellere ihtiyaç duyulabilir. Özellikle kadınların kendilerini seksi ve çekici hissetmek istedikleri zamanlarda yöneldikleri külot modelleri fantezi türündedir. Farklı renk ve modellerde fantezi bir külot seçilebilir.
Külot Modeline Nasıl Karar Verilir?
Vücut tipine göre külot seçimi yapmak en doğrusudur. Bu şekilde bir seçim yaparsanız, rahat ederek gün içinde külotun varlığını bile unutabilirsiniz. Eğer armut şeklinde ya da kum saati şeklinde bir vücudunuz varsa kalçalarınız belinize oranla daha geniş demektir. Böyle bir vücut tipine sahipseniz bikini şeklindeki klasik külot modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Eğer geniş kalçaların yanında geniş omuzlara da sahipseniz, en iyi ucuz külot modelleri arasından bele kadar uzanan yüksek bel külot modellerini seçebilirsiniz. Geniş kalçalara sahip kadınlar toparlayıcı özelliği olan külot modellerine de yönelebilir. Likralı ya da korseli külot modeller, kalçanın toparlanmasını ve kıyafetin altında daha düzgün görünmesini sağlar.
Armut değil de elma tipine sahip olan kadınların kalça ve bel ölçüleri birbirine yakındır. Genellikle bacakları incedir. Kiloları orta bölgede toplanmış görünümdedir. Bu tür vücut hatlarına sahip olan kadınlar Brazilian tipi külot modellerini giyebilirler. Brazilian tipi külotların özelliği kalçaları rahat bir şekilde sarmasıdır. Atletik yapıya sahip olan kadınlar ise vücut kaslarını ön plana çıkaracak G-string tarzı modelleri seçebilirler.
Külot Modeli Seçerken Dikkat Edilecek Noktalar
Genellikle kadınların kafasını meşgul eden külot modeli seçme sorunu için, dikkat edilmesi gereken noktalar şöyle sıralanabilir:
•Külot seçiminde öncelik sağlık olmalıdır. Pamuklu kumaşlardan üretilmiş külotlar günlük kullanım için idealdir.
•Vücut tipinin iyi tanınması gerekir. Farklı vücut tiplerine farklı külot tipleri yakışır. Herkesin vücut hatlarına uyacak külot modeli aynı değildir.
•Özel anlar için fantezi tarzda külotlar tercih edilebilir. Farklı renk seçeneklerine yönelmek farklı bir tecrübe olabilir.
•Külotların sık sık değiştirilerek yıkanması gerekeceğinden ihtiyacınız olandan biraz daha fazla sayıda külot almanız daha iyi olacaktır.
•Renk seçimi için klasik renkler olan beyaz veya siyahı seçebilirsiniz. Değişiklik arayanlar için de farklı renk seçenekleri bulunabilir. Ancak renkli külotlarda boya maddesi kullanılmış olacağı akıldan çıkarılmamalıdır.
•Külotun kendi bedeninizde olması, sıkmaması açısından önemlidir. Büyük beden aldığınızda potluk yapıp kıyafetlerinizin üzerinden fark edilebilir.
•Esneyebilen külot modelleri rahatınız açısından daha iyi seçeneklerdir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.