3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Harika kadın kıyafetleri ucuz da olabilir

02-05-2019 15:10
Harika kadın kıyafetleri ucuz da olabilir

Uzun yıllar boyunca büyük bedenleri olan kadınlar modaya uygun olmayan giysiler giymeye zorlandılar. Büyük bedenler için, bedenlere göre farklı kumaşlar ve farklı modellerde kadınlar yapılmıştır. Çok sayıda siyahla birlikte göz kamaştırıcı göz kamaştırıcı renkleri arayarak en büyük kıyafetleri satan herhangi bir giyim bölümünün alanını bulabilirsiniz. Her nasılsa, giyim sektörü daha fazla tartılırsa göz kamaştırıcı renkler, büyük baskılar ve polyester malzemeye sahip olmak istediğinizi düşünüyordu.

Bazı yaşlı kadınlar için işler düzeldi. Farklı büyük bedenlerde kadın giyiminde, pantolon ve kotlarda daha büyük kesimlerde zorluk çekmiyor. Bununla birlikte, birçok kıyafet, şimdi bile küçük olanlardan daha muhteşem olma eğilimindedir. Büyük giysilere çok sayıda payetler, aplikler ve boncuk süslemeler dahildir. Bu süsleme türü, elbiseleri giyen kişinin daha yaşlı görünmesini sağlar. Daha büyük boyutlara odaklanan herhangi bir mağaza çok pahalı olabilir. Bu mağazalardaki artı beden giysiler daha günceldir ve aynı zamanda daha hoş görünen malzemeler ve renklerdedir, ancak maliyetler çoğu kadının toplam gardırobunu edinmesini önler.

Hepsi çok özel görünen kısım, burada dünyamızdaki ortalamanın üzerinde olan bireylerin damlaları olduğu, ancak moda endüstrisinin en keskin insanlar için sürekli tasarladığı. Zayıf bir kişi, kıyafet alanında geniş baskı ve dantel süslemeli bir elbise görmeyecek. Giysilerin üreticileri ve tasarımcılarının, bir kişi daha büyük olduğu için gösterişli eklentilerle kendilerine dikkat çeken kıyafetlere sahip olmak istediğini düşünmeleri garip görünüyor. Yaşlı kadınların, üreticilerin artı boyutlu kadın kıyafetlerinin malzeme ve kullanılmış modellerde daha küçük görünmesi gerektiğini anlamalarına yardımcı olacak bir yol bulması gerekir. Daha büyük bedenler için kadın kıyafetleri kesimde daha büyük olmalıdır, fakat yine de daha küçük kıyafetler gibi görünmek için yapılabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.