3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İç Çamaşırı

18-04-2019 17:51
İç Çamaşırı

Dış giyim ürünlerimizin kalitesini, stilini ve marka değerini her zaman önemsiyoruz ancak peki ya iç çamaşırlarımız? Dış çamaşırlardan daha kaliteli iç çamaşırlara sahip olmak akıllıca olacaktır.

İç çamaşırları diğer giysilerin altındaki cildin yanına giyilen ürünlerdir. Hem işlevsel hem de estetik özelliklere sahiptirler. Kadınlar ve erkekler arasındaki güveni arttırırlar. Spor süreleri boyunca oldukça önemli bir rol oynarlar.

İç çamaşırı çeşitli renk ve tarzda gelir. Farklı erkek ve bayan iç çamaşırları vardır. Kısa, boksör, boksör kısa vb. Erkek iç çamaşırları, hipster, tanga, tanga vb. Kadın iç çamaşırları olarak tanımlanır.
 
Erkek İç Çamaşırı 

Erkeklerin giydiği iç çamaşırlar, erkek iç çamaşırları olarak tanımlanır. Kısa ve boksör, erkekler tarafından en çok kullanılan iç çamaşırlardır. Erkeklerin çoğu iç çamaşırlar için bir stil seçer ve etkinlik ne olursa olsun ömür boyu yerleşir. Bazı erkekler brifinglerde konfor ve güvenlik bulurken, bazıları boksörlerle özgürlüğe ilgi duyuyor.

Kısa külotlar bütün sıkı donanımlar için en uygundir yalnız eski tarzdır. Boksörler gevşek, havadar ve ahenkak için de en uygundir. Ancak boksörler giysilerin altında toplanma eğilimindedir ve ilaveten fiziksel etkinlikleri desteklemez.

Bir erkek iç çamaşırının kalitesi, konforu ve uzun ömürlülüğü, onu yapmak için kullanılan hammaddelere bağlıdır. Erkek iç çamaşırını yapmak için pamuk, pamuk karışımı, keten, polyester, viskon, likra vb. Çeşitli hammaddeler kullanılır.
 
Pamuk iç çamaşırları yapmak için en popüler hammaddedir. Pamuk emicidir, nefes alabilir ve temin edilebilir. Erkeklerin çoğu pamuklu iç çamaşırları arıyor. ucuz iç çamaşırları
 
 
Dış giysilerin altındaki cildin yanındaki kadınlar tarafından giyilen iç çamaşırlarına kadın iç çamaşırları adı verilir. Çeşitli kadın iç çamaşırları olabilir, yalnız bilhassa külot ile ilgili konuşacağız. Külot, kadınlar ve kızlar tarafından giyilen bacaksız iç çamaşırlardır.

Renge ve dizayna göre değişik külot türleri mevcut. Tanga, tanga, hipster, bikini, g-string, v-string, boy-short vb. Bazı kadın külotlarıdır. Kaliteli bir külot ikinci cilde benziyor ve kullanıcı hiçbir şey giymediğini düşünüyor.
 
Külotun ana hammaddesi ilaveten yumUşaklık ve nefes alabilirlik sebebiyle pamuktur. İpekin yanı sıra polyester, naylon, viskoz, likra vb. Külot yapımında hammadde olarak kullanılır. Her kadın ya da kız, ince bel ve bacak elastikleriyle ne kadar hafif olduklarını tercih eder. ucuz bayan iç çamaşırı
 
İç Çamaşır Giymenin Önemi
 
Gündelik hayatımızda iç çamaşırları oldukça önemli bir rol oynar. Güzelliği ve zindeliği arttırır. Bunun da sağlık faydaları var. Şimdi iç çamaşırları giymenin önemini şöyle tartışacağız:

1. Seksi bir his verir.
2. Dış giyim taze ve temiz tutar.
3. Konfor sağlar.
4. Bizi maruz kalmaktan korur.
5. Bizi kasık çürüklüğünden korur.
6. Özel parçalarımızı elemanlardan izole eder.
7. Erkek penisini denimden aşınmaya karşı korur.
8. Yürüme, koşma ya da koşma sırasında penisin ekstra hareketinden korunma sağlar.
9. Kadın periyodunda hijyenik kadın bağlarını desteklemek için giymek oldukça önemlidir.
10. Güven veriyor.
11. Cinsel organları fermuarın içinde sıkışıp kalmasına karşı korur.
12. Cilt enfeksiyonları ve tahrişlerini engellemeye yardım eder.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.