3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Jartiyer

03-01-2020 17:56

Jartiyer

Jartiyer, kadınların severek kullandığı iç çamaşırından birisidir. Çoraba tutturulan aparatlar iç çamaşırın üzerinizde daha seksi durmasına yardımcı olur. Çorabın dizlerden tutturulması ile daha şık bir görüntü ortaya koyulur. Aynı zamanda da kadınların kendilerine daha fazla özgüven duymasına katkı sağlar. Çoraplar bacağı sarılırken kaymaması adına da aparatlar kullanılır.

 

 jartiyer


Jartiyer Avantajları

Partnerinizi mutlu etmek adına sizlerde jartiyer kullanımlarına başvurabilirsiniz. Bu sayede özgüvenin yeniden kazanılmasına da yardımcı olmaya başlayacaksınız. Jartiyer kullanarak kendinize artık daha fazla da özgüven duymaya başlayabilirsiniz. Partneriniz gece boyunca bu görüntünüzden fazlasıyla memnun kalmaya başlamış olacaktır. Hem erkekler tarafından olsun hem de kadınlar tarafından olsun artık seksi kadın aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor. Kullanımı son derece kolay olduğundan dolayı sizlerde tercih edebilirsiniz. Diğer iç çamaşırına oranla daha sağlıklı olmasıdır. Jartiyer kullanarak kaybetmiş olduğunuz özgüveni yeniden kazanmaya başlayabilirsiniz.

Jartiyer Modelleri

Jartiyer seçerken mutlaka dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları olacaktır. Bu noktalardan birisi de kilonuza uygun şekilde seçilmesi gerekir. Çünkü kilonuz fazlaysa ve sizlerde küçük bedeni kullanırsanız rahatsızlık duymanıza neden olabilir. Kumaş seçimine de mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Jartiyer çeşitleri çok fazla olduğundan dolayı sizlerde istediğiniz modelleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Birçok model ve rengini bulmak mümkün olacak. Kırmızı, siyah, beyaz gibi daha sayabileceğimiz renk çeşitleri de bulunur. Özel günler gelip çattığında sizlerde kullanmaya başlayabilirsiniz. yüksek bel, düşük bel ve bel hizasında gibi farklı özelliklere sahip olan modelleri de bulunur. Aynı zamanda da bedeninize en uygun şekilde ayarlanmış olan jartiyer beden aralıklarını da bulabilirsiniz. Online platform üzerinden de ihtiyacınız olan jartiyer modellerin siparişini vererek en kısa süre içerisinde teslim almaya da başlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.