3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Külot Hakkında Bilinmesi Gerekenler

01-03-2021 10:09

Külot Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İç çamaşırı seçiminde kendi rahatınızı ve şıklığınızı düşünerek, iç dünyanızı yeniden keşfedin. Tüm gün boyunca kendinizi iyi ve rahat hissetmek, şimdi hem kolay hem de ucuz bayan külot seçimleri ile maliyetsizdir. Her cins kumaştan model renk istediğiniz şekilde seçebilir kolayca sipariş verebilirsiniz. Sitemiz de toptan ve perakende külot satışı mevcuttur. Ucuz bayan külot seçimleri konusunda aradığınız her çeşit çamaşırı bulabilirsiniz. Kargolar gün içinde kargoya verilir. Külot seçiminde dikkat etmeniz gereken konuların başında beden seçimi gelmektedir.  Çünkü hijyen ve sağlık açısından iade ya da değişim kabul edilmemektedir. Külot çeşitlerimiz, pamuklu, sentetik fantezi her tarza hitap etmektedir. Siz de toptan ya da perakende olarak sipariş verebilirsiniz. Tüm siparişler tek kargo ile birlikte paket yapılarak gönderilmektedir. Külot herkesin kullandığı ve kendince tarzı olduğu bir eşyadır. Hem şık hem rahat hem de temiz hissetmek her kadının hakkıdır. Dolayısıyla sürekli değiştirilerek çok kullanılan bu kıyafetlerin, yıkama ve yıpranma oranı da kullanma oranına göre hızla kısalır. İşte tam da bu yüzden en çok kullanıp en çok satın aldığımız kıyafetler arasındadır. Külotlar hem ucuz hem de kullanışlı ve rahattır. Ucuz bayan külot seçimi hakkında bilmeniz gerekenleri sizin için derledik.

Külot Kullanımı ve Tarihçesi

Külot kullanımı insanlık tarihinin gelişmesi ile birlikte başlamıştır. İnsanlar barınma ve giyinme örtünme ihtiyaçları doğrultusunda külot kullanmaya başlamışlar, dış giyime daha sonra geçmişlerdir. Gelişen insan popülasyonuna bağlı olarak teknoloji ve çağdaşlık seviyesi de ilerlemiş, günümüzde neredeyse tek kullanımlık eşya haline dönüşmüştür.

Külot Çeşitleri Nelerdir?

Paçalı, paçasız, bikini, tanga, pantolon külotları, G-string dediğimiz yarım tanga şeklinde, bago denilen yüksek belli modellerimiz ile her kişiye ve tercihe uygun ürün yelpazesi hizmetinizdedir.  Bikini külotlar dikişli ve lazer kesim yani dikişsiz olarak kendi içinde ikiye ayrılır.  Bunlar klasik külot modeline yakın sadece yan kısımları daha ince ve rahat modellerdir. Pamuklu pamuklu sentetik likralı dantel transparan ya da kaşkorse fitilli penye kumaştan üretilebilir. Tamamen kişinin kişisel tercihine bağlı seçim yapılabilir.
 
Bir diğer tanga denilen külot modeli ise, kalçaları dışarıda bırakan yanları ve arka kısmı ipli modellerdir. Kalçaları serbest bırakması, kıyafetin altında iz yapmaması için özellikle tercih edilebilir. Üstelik görüntüsü sebebiyle, iç dünyanızı renklendiren bu tanga modellerini tercih edebilirsiniz. Genellikle sentetik ya da penye kumaştan üretilirler.

Külot Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Genital bölge sağlığı için en önemli konuların başında külot seçimi gelmektedir.  Çünkü yanlış seçilen külotlar, istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Örneğin gereğinden fazla dar olan bir iç çamaşırı seçimi, sadece fiziksel rahatsızlık dışında kan dolaşımını kısıtlayarak dolaşım bozukluklarına sebep olarak istemeyen hastalıklar ile karşılaşmanıza sebep olabilir. Ayrıca cilt hassasiyetiniz var ise, seçtiğiniz modelden tutun kumaşın cinsine kadar önem arz edebilir. Hijyen olarak ambalajlama ya da daha önce denenmemiş ürünler olmasına oldukça özen gösterilmelidir. İade ve değişim kabul eden yerlerden külot alınmamalıdır. Bedenimizi iyi bilerek doğru numara ya da beden alınmadır. Ayrıca cilt hassasiyeti yanda alerjisi olanlar, sentetik yerine daha panikle kumaşları tercih etmelidir. Elastik olması, likralı modeller tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır. Dar kıyafetlerin altına G-string ya da tanga giyip rahat edemeyen kişiler pantolon külot modelini tercih etmelidir. Böylece pantolon da külot izi belli olmaz. Bacakları ve kalçaları saran kısa şort tayt haliyle oldukça rahattır. Hijyen için sık sık külot değiştirilmelidir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.