3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sütyen Takımı

06-01-2020 11:38
Sütyen Takımı

Alt ve üst olmak üzere takım şekilde alabilirsiniz. Gösterişli, şık ve iddialı olmak istiyorsanız o halde sizlerde sütyen takımlarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Dolgulu, dolgusuz, straplez, dantelli gibi pek çok seçeneklere de yer verilmiştir. Buna göre sizlerde hangi sütyen takımlarını istiyor olursanız olun sahip olmaya başlayacaksınız. Tamamen kaliteli bir şekilde tarafınıza hizmet sunulmaktadır. Online platform üzerinden de siparişlerinizi rahatlıkla verebilirsiniz. Ayrı ayrı satın almak yerine tam aksine takım şekilde sütyenleri almaya başlayabilirsiniz. Rengarenk tasarımlara sahiptir. Buna göre sizlerde farklı renk seçeneklerine sahip olan sütyen takımlarına sahip olabilirsiniz. İnce işçiliğiyle göz dolduran en iyi sütyen takımlarına sahip olabilirsiniz. Zerafet denildiği zaman ilk ortaya çıkanlardan birisi de sütyen takımları oluyor. Son zamanda kadınların en çok tercih ettiği iç çamaşır modellerinden birisidir. Genelde alt ve üst takım şekilde almak daha ekonomiktir.


Sütyen Takımı Modelleri

Zevkinize en uygun olan renkleri de bundan böyle çok kolay şekilde bulmanız mümkündür. Tarzınızı ortaya çıkarmaya neden olacak en iddialı renklere de yer verilmiştir. Bu sayede sizlerde kendinizi oldukça iyi hissetme şansına sahip olacaksınız. Geniş bir renk alternatifine sahip olduğundan dolayı hangisini isterseniz isteyin anında sahip olmaya başlayabilirsiniz. Göz kamaştırıcı özelliği ile fark yaratan en iyi sütyen takımı modellerine sahip olabilirsiniz. Sütyen takımlarında en sık şekilde tercih edilen modellerden ziyade renklere göz attığımız zaman ise beyaz, kırmızı ve siyah olduğunu söylemek mümkün. Fakat sizlerde isterseniz farklı renk seçeneklere sahip sütyen takımlarını da alabilirsiniz.

Sütyen Takımı Fiyatları

Sütyen takımlarında farklı fiyat aralıkları bulunuyor. Fiyatların belirlenmesinde biraz da işçilik ve detay ön planda yer alıyor. Buna göre detaylandırma ve kalite çok fazla olan sütyen takımlarının fiyatlarının diğerlerine oranla biraz daha pahalı olduğunu söylemek gerekir. Fakat genel anlamda bakıldığı zaman ise hem kaliteli hem de sağlıklı ürünlerdir diyebiliriz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.