3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ucuz İç Çamaşırı Modelleri

23-02-2021 18:25

Ucuz İç Çamaşırı Modelleri

Dış giyimine birçok insan özen gösterir fakat iç giyime ne yazık ki yeterince özen gösterilmemektedir. Eskimiş ve formu bozulmuş bir iç çamaşır kıyafetlerinizin duruşunu etkileyecektir.  Hem kadınların hem de erkeklerin doğru iç çamaşırı seçimine özen göstererek doğru seçimleri yapmaları gerekir. Renk ve deseni yanında iç çamaşırlarının üretildiği kumaşların kalitesi de önemlidir.

İç Çamaşırı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ucuz iç çamaşırı modelleri arasından dilediğinizi seçerek iç giyimde şıklığı ve rahatlığı bir arada bulabilirsiniz. Vücudunuza uyum sağlayacak bir iç çamaşırı seçmek rahatlığın birinci şartıdır. Özellikle sutyen ölçülerinin yanlış seçilmesi durumu oldukça rahatsızlık verici olabilir. Bu nedenle bedeninizi öğrenerek ona göre iç çamaşırı alışverişinizi yapmanız daha doğrudur. Ucuz iç çamaşırı modelleri farklı farklı olup birçok kişinin zevkine cevap verebilecek çeşitliliktedir. Rengine ve desenine karar verirken zevkinize göre hareket etmelisiniz. Bir kıyafeti eğer en başta kendiniz beğenerek alır ve giyerseniz, içindeyken kendinize çok daha fazla güvenirsiniz.
 
Fiyatı da iç çamaşırlarındaki seçim kriterlerinden biridir. Bütçenizi sarsmayacak şekilde iç çamaşırı alışverişinizi yaparsanız birden fazla çeşitte ürün satın alarak dolabınızı zenginleştirebilirsiniz.  Giyeceğiniz ortama ve kıyafetinize göre iç çamaşırı tercihiniz değişebilir. Ucuz iç çamaşırı modelleri arasında kıyafetinizden belli olmayacak şekilde dikilmiş iç çamaşırları da bulunmaktadır. Örneğin askısız bir elbise giyeceğiniz gün straplez sütyen modellerini tercih edebilirsiniz. Ya da üzerinizi saran bir kıyafetle, dikişleri belli olmayan bir alt çamaşır modeli giymek isteyebilirsiniz.

İç Çamaşırı Modası

İç giyim modası da dış giyim modası gibi günden güne değişmektedir. Erkekler için eski yıllarda klasik külot ve atlet modelleri varken bugün iç giyim piyasasına çok farklı bir moda hakimdir. Klasik model atletler varlığını sürdürdüğü gibi yüzücü modelindeki atletler de erkeklerden yoğun talep görmektedir.  Erkek alt çamaşırında ise boxer modeli giderek yaygınlaşmıştır. Bu sayede klasik beyaz renginin yerini yeşilden kırmızıya, siyahtan maviye kadar farklı renkler almıştır. Ayrıca erkek boxerlarında farklı desenler de kullanılmaktadır.
Kadın iç giyim modası ise her yıl gelişmekte ve değişmektedir. Kırmızı ve siyahın hiçbir zaman popülerliğini kaybetmediği iç çamaşırı modasında bu yıl farklı renkler de yer almaktadır. Pastel tonlar dış giyimin ardından iç giyimin modasına da girmiş bulunmaktadır.  Kadınlar iç giyimde genellikle dış giyimlerine uyacak modelleri tercih ederler. Bu sebeple her gün giydikleri çamaşır modeli ve rengi birbirinden farklı olabilir. Seksi hissetmek istedikleri bir gün kırmızıyı, sadelikten ve saflıktan yana oldukları bir gün beyazı tercih ederler. Bazen de asaletine güvendikleri bir renk olan siyahtan şaşmazlar.

Farklı Bedenlere Göre İç Çamaşırı Tercihleri

İnce bel kıvrımlarına ve geniş kalça hatlarına sahip olan kadınlar için jartiyer ve korse doğru tercihlerdir. Bu iç çamaşırı modelleriyle vücut hatlarını daha fazla ortaya çıkarabilirler.  Vücut ölçülerinin büyüklüğünden şikayetçi olan kadınlar için ise toparlayıcı çamaşır seçenekleri bulunmaktadır. Toparlayıcı sutyenler, toparlayıcı taytlar yanında korselerden de fayda görebilirsiniz. Çamaşır seçiminde alt ve üst bedeninizin farklı olabileceğini unutmamalısınız. Örneğin 38 beden pantolon giyen birisi 36 beden gömlek giyebilir. Bunun gibi iç çamaşırında da alt ve üst çamaşır bedenleriniz farklı olabilir. Bilinçli bir şekilde beden seçimi yapmanız iç çamaşırının içinde daha rahat etmenizi sağlayacaktır.

Pamuklu Mu Naylon Mu?

İç çamaşırının pamuklu yapıya sahip olması sağlık açısından en faydalı olandır. Pamuk doğal bir madde olduğundan, doğrudan teninize değen çamaşırların pamuk gibi doğal bir maddeden yapılmış olması en iyisidir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.