3.000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE %10 İNDİRİM & ÜCRETSİZ KARGO
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni İnci Sütyen Takımı

10-08-2022 16:57
Yeni İnci Sütyen Takımı

Yeni İnci Sütyen Takımı

Çağımız insanları dış görüntülerine büyük önem veriyorlar. Bu sebeple yeni çıkan elbise modellerini ve tarzlarını yakından takibe almışlardır. Giyim noktasında bayanlar erkeklere göre daha fazla modayı takibe almakta olup yeni çıkan trend parçaları hemen almak için mağazalara akın ederler. Bayanların yakın takibe aldıkları parçalardan biri de iç çamaşırlarıdır. Bu sebeple iç giyim firmaları bayanların istedikleri özellikte ve kalitede iç çamaşırı üretmeye başlamışlardır. Bu firmalardan biri de yeni inci iç çamaşırı firmasıdır. Hazırladıkları Yeni İnci sütyen takımı ile bayanların favori parçaları haline gelmişlerdir. Her bayanın dolabında kendine yer bulan bu markanın ürünleri rahat kullanımları ile bayanların gözde parçaları haline gelmişlerdir.

Göğüs Tipine Göre Sütyen Seçimi

Bayanların yaş ilerlemesi ile göğüslerde değişmeler meydana gelir. Bunun dışında vücut yapıları gereği de göğüs çeşitleri vardır. Bunlar yayvan ve sarkık göğüslüler, ayrık göğüslüler, asimetrik göğüslüler, sivri göğüslüler, aralıklı göğüslüler gibi farklı kategorilere ayrılırlar. Yeni İnci sütyen takımı her bayanın göğüs tipine uygun bir şekilde tasarlanmış ve hazırlanmıştır. Bu sebeple yeni inci markasını kullanan bayanlar sütyen seçiminde hiçbir sıkıntı yaşamazlar. Bu marka hazırladığı sütyen takımları ile tüm bayanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak üretime başlamıştır. Doğru seçimler ile alacağınız sütyen takımları ile kendinizi daha rahat hissedecek ve uzun yıllar boyu rahat kullanabileceksiniz.

Yaşa Bağlı Sütyen Seçimi

Her yaşta farklı özelliklere bağlı sütyenler kullanılır. Bayanlarda yaş ilerledikçe vücut yapılarında bazı değişimler meydana gelir. Bayanlarda ilk başta ergenlik sonrası sütyen seçimi vardır ki bu çok önemli bir durumdur. Bu dönemde gelişimlerinin devam ettiğini düşünerek rahat kullanabilecekleri alıştırma sütyenleri tercih etmek gerekir. Dolgulu ve destekli sütyenler göğüs yapısında bozukluklar oluşmasına neden olurlar. Genç kızlara pamuksu penye sütyenler tavsiye edilir. Yaşın ilerlemesi ve yapılan doğum sayıları gereği göğüsler kendini bırakır. Eski sert yapılarından eser kalmayacak şekilde değişime uğrarlar. Bu dönemde Yeni İnci sütyen takımı bayanların imdadına yetişir. Ve sarkan deformeye uğrayan göğüslere yardımcı olur. Üretilen sütyenler ile göğüsler dik görünmenin yanında daha derli ve toplu dururlar.

Hamilelikte Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?

İnsan vücut tipinin en fazla değişime uğradığı dönem hamilelik dönemidir. Bu dönemde bayanlar hem fizyolojik hem de psikolojik değişime uğrarlar. Bu dönemde bayanlar hep rahat giysiler giyinmek isterler. Çünkü ağırlaşan vücutlarını bir de elbiseler ile yormak istemezler. Rahat elbiseler gibi bayanlar rahat iç çamaşırları da kullanmak isterler. Bu dönemde bayanların göğüsleri oldukça hassaslaşır. Özelikle bu dönemde Yeni İnci penye sütyenler ile çok daha rahat ederler. Çünkü bu sütyenler ile göğüsler rahat nefes almaya başlar. Ayrıca rahat hareket edebilme olanağı tanır. Penye sütyenlerin askıları kalın olduklarında omuz bölgesine zarar vermeden rahat ve kullanışlı bir şekilde kullanılırlar.

Yeni İnci İç Çamaşırı Dünyası

Yeni inci iç çamaşırı sektöründe kendini kanıtlamış başarılı firmalardan biridir. Bu sebeple firmanın ürünleri insanlar tarafından sevilerek kullanılır. Çok kaliteli ve ince işçilikli olarak tasarlanan ürünler büyük bir ilgiyle alınmakta ve kullanılmaktadır. İçerik olarak zengin ürün çeşidi ve kaliteli hizmet anlayışı ile piyasaya ürünler sürülmüştür. Özellikle bayanların ilgi ve ihtiyaçları ölçüsünde hazırlanan ürünler kullanışlı olmanın yanında çeşitleri ve modelleri ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmışlardır. İstenilen özellikte ürünü Yeni İnci markası içerisinde bulmak mümkündür. Kullanışlı kumaşlardan hazırlanan iç çamaşırları insanların sağlıkları açısından da kullanılmaya elverişlidir.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.